İçeriğe geç

Bioliq Serum Nasıl Kullanılır

Sırasıyla serum nasıl kullanılır?

Yağ ve su karışmadığı için karşılıklı temizlik mümkün değildir. Parantezleri kapatıp konumuza dönelim. Bakım ürünleri uygulanırken önce su bazlı ürünler sürülmeli, sonra yağ bazlı ürünler; yani tonik, sprey, losyon, serum gibi ürünler öncelikli olarak sürülmeli; sonra kremler ve yağlar sürülmelidir.

Biologist serum nasıl kullanılır?

Kullanılacak bölgeyi temizledikten sonra elinize biraz serum alın ve dairesel hareketlerle masaj yapın. Krem veya makyaj uygulamadan önce bir süre bekleyin. Daha etkili sonuçlar için günde iki kez uygulayın.

Bioliq nasıl kullanılır?

Özellikle sivilce, siyah nokta, genişlemiş gözenekler veya aşırı yağlanma gibi lekelere meyilli karma ve yağlı ciltler için önerilir. Avucunuzun içine yeterli miktarda jeli biraz suyla köpürtün ve her sabah ve akşam cildinize uygulayın. Nazikçe masaj yapın. Beklemeden bol suyla durulayın.

Serum nasıl kullanılır?

Serumlar nasıl kullanılmalıdır? Serumlar temizlenmiş cilde nazikçe uygulanmalıdır. Serumu uygularken parmak uçlarıyla hafifçe bastırarak masaj hareketleri yapmak serumun emilmesine ve etki etmesine yardımcı olacaktır. Cilt serumları genellikle sabah ve akşam kullanılır.

Serum yüzde kaç saat kalmalı?

Serum temizlenmiş cilde hem sabah hem de akşam uygulanır. İnce bir yapıya sahip olduğundan 1 dakika içinde emilir. Gündüz nemlendirici, akşam ise gece kremi uygulayabilirsiniz.

İlk önce C vitamini mi hyalüronik asit mi?

Hyaluronik asitin C vitamini ile birlikte kullanıldığında daha etkili bir sonuç alınabildiği gözlemlenmiştir. Bu nedenle C vitamini serumu uygulandıktan sonra hyaluronik asit içeren bir nemlendirici serum uygulanması cildin gözle görülür şekilde daha canlı, dolgun, nemli ve parlak görünmesini sağlar.

Kolajen serum her gün kullanılır mı?

Kolajen cilt serumu haftada en az iki kez uygulanmalıdır. Elbette bu üründen en fazla faydayı elde etmek için, onu uyguladığınız günün saati de önemlidir. Serumlar temizlenmiş cilde sabah veya akşam uygulanmalıdır.

C vitamini ve kolajen serum aynı anda kullanılır mı?

C vitamini ve kolajen birlikte kullanılmalı mı? C vitamini serumu ve kolajen serumunu birlikte kullanmanın hiçbir zararı yoktur. Aslında, birlikte kullanmak birbirini destekleyecek ve daha sağlıklı bir cilde kavuşmanıza yardımcı olacaktır.

Serum sürdükten sonra ne yapılır?

Serumu uyguladıktan sonra nemlendirici kullanmanız önerilir. Bu aşamada vücut bakımı için nemlendiriciler de kullanabilirsiniz. Son adım olarak güneş kremi kullanmanız önerilir.

Bioliq niedoskonałości ne işe yarar?

Cildi etkili bir şekilde normalleştirir, her türlü lekeyi (papüller, siyah noktalar, akne, genişlemiş gözenekler) azaltır ve yeni lekelerin oluşmasını önler. Aşırı sebumu emen, anında ve kalıcı matlaştırıcı etki sağlayan bileşenler içerir. Cildin koruyucu mekanizmalarını güçlendirir.

Biolog leke kremi nasıl kullanılır?

Leke kremini temizlenmiş cilde sabah ve akşam dairesel hareketlerle aşağıdan yukarıya doğru masaj yaparak uygulayın. Ürünü makyaj öncesi baz olarak kullanarak leke karşıtı krem ​​etkisi yaratabilirsiniz. Kullanmadan önce bileğinizin iç kısmında deneyin. Alerjiniz varsa kullanmayın.

Bioliq Dermo ne işe yarar?

BIOLIQ DERMO Akneye Eğilimli Ciltler İçin Aydınlatıcı Gece Kremi; Formülünde bulunan Rabdozia rubescens melanosit aktivitesini engeller ve cilde renk veren pigment olan melanin üretimini durdurur. Güneş lekelerini, akne izlerini ve yaşa bağlı hormonal lekeleri 4 haftada %48’e kadar açar.

Serum direkt yüze sürülür mü?

Cilt önce bir temizleme jeli ile yıkanmalıdır. Cilde uygun bir tonik varsa, sonrasında bu kullanılabilir. Tonik kullanılmamışsa, temizleme aşamasından hemen sonra cilt serumu uygulanır. Serum emildikten sonra cilt nemlendirilir ve bakım rutini göz çevresi için bir nemlendirici ile tamamlanır.

Serum kaç dakika bekletilir?

10 dakika bekleyin ve bol su ile durulayın. Uygulama ve durulama sırasında göz ve göz çevresi ile temasından kaçınılması önerilir.

Her gün serum kullanılır mı?

Cilt serumları günde iki kez kullanıma uygun ürünlerdir. Bu ürünleri sabah ve akşam cilt bakım rutininize dahil edebilirsiniz. Kullandığınız ürünün kullanım talimatlarına dikkat etmenizde fayda var çünkü bazı serumlar sadece gece kullanımına uygun ürünlerdir.

Serumlar hangi sırayla sürülmeli?

Cildinizi temizleme tonlama adımından sonra, cilt tipinize ve endişenize uygun bir serum ve nemlendirici ile cilt bakım rutininize devam edebilirsiniz. Serumdan önce güneş kremi uygulanmalı mı? Sabah cilt bakımı rutini oluştururken, önce cildinizi temizlemeli ve ardından serum ve nemlendirici uygulamalısınız.

Serumlar üst üste sürülür mü?

Serumlar tekrar kullanılabilir mi? Serumları katmanlar halinde uygulamak her zaman pratik olmayabilir, çünkü bazı yüksek oranda konsantre aktif bileşenler (örneğin retinol) ve bileşenlerin cildin altına iletilmesine yardımcı olan diğer aktif bileşenler (örneğin glikolik asit) ciltte hassasiyete neden olabilir.

Hangi serumlar üst üste kullanılmaz?

Aynı rutinde iki farklı asit ürünü üst üste kullanılmamalıdır. (AHA, BHA, PHA, Vitamin C, Retinol, vb.) Vitamin C’yi niasinamid veya niasin içerikleriyle aynı anda kullanırken dikkatli olunmalıdır. Cildiniz kızarıklıkla reaksiyon gösteriyorsa, bu içerikler dönüşümlü olarak kullanılmalıdır.

Hyaluronik asit ve C vitamini serumu nasıl kullanılır?

Temizledikten sonra, gündüz ve akşam nemli cilde birkaç damla uygulayın. Kullanımdan sonra durulama gerekmez. Uyarılar: Sadece harici kullanım içindir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir